Foto: Buna Ziua Brasov

Conform BZBcei doi politisti erau in patrulare cand au gasit doua persoane fara adapost, un adult si un copil, scotocind prin tomberoane dupa mancare.

Agentul sef principal Mihail Cristian are 24 de ani vechime si, desi are studii superioare, a ramas subofiter.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Dumnezeu m-a binecuvantat cu atat de multe si sunt fericit cu familia mea", spune politistul. "Din pacate, exista foarte multi in situatia copilului din fotografie si a tatalui sau si e traumatizant si rusinos pentru societatea noastra. intalnim zilnic asemenea cazuri si e groaznic sa nu ai ce sa mananci. Tata a murit in 1992, cand eu eram in scoala de ofiteri si am facut foamea, m-au durut dintii de foame si stiu foarte bine ce inseamna sa fii intr-o asemenea situatie, pe mine ma marcheaza.

Sunt foarte multi care mananca din containere si ii intalnesc aproape zilnic, asa ca nu e prima data cand ajut persoane aflate la ananghie. in loc sa ajung acasa la 7, am ajuns la 11 pentru ca nu avem oameni, asa ca nici situatia noastra nu e una foarte fericita.

Am vazut copilasul la container si l-am intrebat pe tatal lui daca a mancat ceva copilul. Mi-a spus ca nu mancase nimic in acea zi si era aproape 4. Am mers la un magazin si i-am cumparat niste sandvisuri. Am vrut sa-i cumpar o banana, dar nu aratau prea bine bananele si am zis sa manance ceva bun.

Mi-au dat lacrimile cand am vazut cum manca acel copil.

Murea de foame, avea  unghiile negre, era neingrijit. Nu trebuie sa ii judecam pe parinti, pentru ca ei sunt in situatia aceasta si societatea ar trebui sa se ingrijeasca mai mult de acesti oameni. Noi, ca societate, nu suntem oameni. I-am dat si tatalui, care ar fi vrut sa le duca celor 8 copii de acasa, dar i-am zis sa manance ca ii mai cumparam. A venit un baiat care ne-a intrebat daca ne poate fotografia si, in cele din urma, am acceptat. Cand am ajuns acasa, sotia mi-a spus ca am aparut pe facebook. Nimeni nu face nimic, toti se gandesc numai la ei si mi se rupe sufletul. M-a marcat cand l-am vazut cum manca din sandvis. N-am resursa financiara necesara, pentru ca as da mancare la cel putin doua sute de persoane, mai ales ca ii intalnesc foarte des", a povestit, printre lacrimi, politistul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si