Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 221, în zona localităţii Şuteşti, judeţul Brăila, unde cei doi poliţişti se aflau în patrulare.

"Din păcate, în această seară,  doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca- IPJ Brăila, au decedat, în urma unui accident rutier", a transmis Poliţia.

La locul accidentului au fost trimişi poliţişti, pompieri şi o ambulanţă SMURD, dar cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Șfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani din Suceava

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul autospecialei de poliţie, un agent de 45 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, astfel că maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit un copac, după care a luat foc. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul, o femeie în vârstă de 21 de ani, ambii agenţi de poliţie în cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila au decedat, carbonizaţi.

Citeste si: Accident rutier provocat de un şofer de ambulanţă beat

"Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", a transmis IPJ Brăila.

Citeste si: Accident rutier neobișnuit! Un copil de trei ani s-a urcat la volanul mașinii și a accidentat-o pe mama sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si