Close sidebar
Close sidebar

Doi poliţişti din judeţul Brăila au murit într-un cumplit accident

Doi poliţişti de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila - un bărbat şi o femeie - au murit, marţi seară, după ce autospeciala cu care se aflau în patrulare a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, după care a luat foc.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 221, în zona localităţii Şuteşti, judeţul Brăila, unde cei doi poliţişti se aflau în patrulare.

"Din păcate, în această seară,  doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca- IPJ Brăila, au decedat, în urma unui accident rutier", a transmis Poliţia.

La locul accidentului au fost trimişi poliţişti, pompieri şi o ambulanţă SMURD, dar cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Șfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani din Suceava

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul autospecialei de poliţie, un agent de 45 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, astfel că maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit un copac, după care a luat foc. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul, o femeie în vârstă de 21 de ani, ambii agenţi de poliţie în cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila au decedat, carbonizaţi.

Citeste si: Accident rutier provocat de un şofer de ambulanţă beat

"Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", a transmis IPJ Brăila.

Citeste si: Accident rutier neobișnuit! Un copil de trei ani s-a urcat la volanul mașinii și a accidentat-o pe mama sa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI