Close sidebar
Close sidebar

Doi politisti din Satu Mare si-au vazut moartea cu ochii in timp ce erau in misiune!

Nu a acordat prioritate politistilor aflati in misiune si numai o minune a facut sa nu provoace o tragedie! Patru persoane si-au vazut moartea cu ochii din cauza neatentiei unui sofer. Impactul a fost devastator pentru masina de Politie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politisti se aflau in misiune. Se indreptau spre orasul Satu Mare, cand au primit o solicitare si, sustin martorii, aveau pornite semnalele acustice si luminoase atunci cand au vrut sa treaca pe langa coloana de masini pentru a ajunge la interventie. Numai ca... nu i s-a acordat prioritate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Soferul aflat la volanul unei masini de lux, care venea de pe contrasens, nu i-a vazut la timp si a lovit in plin autospeciala de politie. Impactul a fost atat de puternic incat masina oamenilor agentilor s-a rostogolit de mai multe ori, apoi s-a rasturnat intr-un sant de la marginea drumului.

"Cealalta masina a fost dusa de la fata locului, a ramas doar autospeciala politiei, aici a fost locul impactului."

Cei doi politisti si cele doua persoane au fost transportate la spital. Din fericire, cu totii sunt in afara oricarui pericol.

Soferul care nu a acordat prioritate este acum anchetat.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI