Close sidebar
Close sidebar

Doi politisti si un civil au fost raniti intr-un incident petrecut intr-un cartier periculos din Copenhaga

Incident soldat cu raniti intr-un cartier din Copenhaga autoproclamat "autonom".

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi ofiteri de politie si cel putin un civil au fost raniti in noaptea de miercuri spre joi, de focuri de arma, in cartierul autoproclamat autonom Christiania, din Copenhaga, potrivit Politiei daneze, care a precizat ca a arestat presupusul agresor, relateaza News.ro, citand Russia Today. Un suspect a fost retinut in acest caz. Un ofiter de politie a fost impuscat in picior, iar un altul are rani la cap, au anuntat autoritatile daneze pe Twitter. Un civil imigrant, care nu are rude in Danemarca, a fost ranit in coapsa, a adaugat Politia.O persoana a deschis focul asupra ofiterilor in timp ce acestia patrulau in Christiania, noteaza hotnews.ro.

Martori au declarat ca au auzit noua focuri de arma trase in apropiere de Fredens Ark, cea mai mare cladire din cartier.Postul danez de televiziune TV2 a anuntat ca toate drumurile care duc spre cartier au fost inchise de ofiteri inarmati, imediat dupa incident.


Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI