Potrivit Poliției de Frontieră, cei doi bărbați în vârstă de 27 și 28 de ani călătoreau din Polonia și au spus că au venit în România pentru festivalul de muzică electronică de la Cluj.

Au găsit mai multe substanțe interzise

În urma controlului, polițiștii de frontieră împreună cu câinele polițist Cima, au descoperit ascunse în bagajele acestora mai multe tipuri de substanțe interzise. 

Citeste si: Ea este femeia care a înghițit un număr record de prezervative cu cocaină. Ce au anunțat anchetatorii

„Cei doi, un bărbat în vârstă de 27 de ani, cetăţean polonez, însoţit de un conaţional, în vârstă de 28 de ani, călătoreau din Polonia, iar în baza analizei de risc, au fost selectaţi în vederea efectuării unui control amănunţit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astfel, cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră împreună cu câinele poliţist CIMA, specializat în detectarea stupefiantelor, au descoperit, ascunse în bagajele acestora, mai multe tipuri de substanţe interzise: 13 flacoane – testosterone în formă lichidă de culoare gălbuie, 36 de comprimate de culoare verde cu inscripţia Anastrozole tablets IP, alte 88 de comprimate de culoare albă, 58 de comprimate de culoare maro cu inscripţia Zen Szen, 78 de comprimate cu inscripţia Vitamin, alte două comprimate de culoare maro cu inscripţia Ashwa – Gandha, două veste anti-înjunghiere şi trei tuburi cu gaz iritant lacrimogen.

Cei doi au declarat că au venit în România pentru un festival de muzică de pe raza judeţului Cluj ”, precizează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Citeste si: Descinderi în București și în județul Ilfov: persoanele sunt suspectate că au adus în ţară peste 2,7 kilograme de canabis

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de substanțe dopante cu grad mare de risc.

Controale la frontierele României

Poliția de Frontieră anunță că, în contextul desfășurării festivalului Untold, care are loc în perioada 4-7 august în Cluj-Napoca, poliţiştii de pe raza judeţelor Arad, Bihor şi Satu Mare, împreună cu poliţişti din IPJ-uri și specialişti antidrog, desfăşoară în punctele de trecere a frontierei din vestul ţării acţiuni preventive în sistem integrat pentru informarea participanţilor la trafic cu privire la riscurile privind traficul şi consumul de droguri.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat a făcut scandal în fața polițiștilor şi şi-a provocat răni cu un cuţit

La frontiera de vest a României, alături de poliţiştii de frontieră care efectuează formalităţile de control şi verifică autenticitatea documentelor de călătorie, participă şi echipajele canine ale Poliţiei de Frontieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si