Close sidebar
Close sidebar

Doi ponei au fost înfometați și însetați în Năvodari. Aceștia erau folosiți pentru a fi fotografiați de turiști

Litoralul înseamnă distracție, iar pentru distracția copiilor, părinții apelează la fotografii alături de ponei sau diverse animale ce vin pe plajă însoțite de diferite persoane. Din păcate, animalele trec prin chinuri de neimaginat.

Laura Macovei,

Doi ponei au fost înfometați și însetați în Năvodari. Aceștia erau folosiți pentru a fi fotografiați de turiști

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii orașului Năvodari au desfăşurat sâmbătă, 2 iulie, o acţiune pe linia prevenirii și combaterii utilizării abuzive a animalelor în oraşul Năvodari, în zona turistică Mamaia Nord.

Animalele erau vizibil deshidratate și apatice

În urma activităţilor, poliţiştii au identificat 2 bărbaţi, de 29, respectiv 33 de ani, care utilizau ponei pentru a fi fotografiați de turişti în scopul obţinerii unei sume de bani. Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 3.000 de lei fiecare, conform Legii 205/2004 privind protecţia animalelor.

Citeste si: Val de caniculă pentru România: "Din 29 iunie, zilnic am atins recorduri ale valorilor maxime"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În urma unei examinări rapide, poliţiştii și-au dat seama imediat de faptul că animalele prezintă urme de deshidratare şi apatie, iar prin plimbarea pe plajă au fost expuse forţat la temperaturi foarte ridicate, fiindu-le astfel provocate suferinţe fizice şi psihice.

Citeste si: Un turist de 33 de ani a murit după ce a fost lovit de un trăsnet într-o stațiune din România

Astfel, poliţiştii au luat măsuri și au emis câte un ordin de plasare în adăpost, pe o perioadă de 45 de zile, cei doi ponei fiind transportaţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI