Close sidebar
Close sidebar

Doi prahoveni, de 71 și 83 de ani, prinși la furat de fier vechi

Doi bărbați cu vârste de 71 și 83 de ani sunt cercetați penal după ce au furat fier vechi dintr-o seră dezafectată din Cocorăștii Colț.

Stefania Pavel,

Doi bărbați cu vârste de 71 și 83 de ani sunt cercetați penal după ce au furat fier vechi dintr-o seră dezafectată din Cocorăștii Colț.

[Sursa foto: Observatorul Prahova]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii au fost sesizați joi seara cu privire la comiterea faptei de un bărbat care i-a văzut pe cei doi în timp ce încărcau fierul vechi într-o căruță, conform Observatorul Prahova.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz

Oamenii legii s-au mobilizat și i-au depistat pe cei doi, însă în momentul în care au încercat să-i oprească aceștia nu s-au conformat și și-au continuat drumul spre casă.

Citește și: Mai multe arme neletale și mii de cartușe au fost confiscate de către polițiștii din Timiș

”Seara trecută, în jurul orei 22.30,

polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț, au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că două persoane ar sustrage fier vechi dintr-o curte învecinată, din comuna Cocorăștii Colț.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată de apelant, unde au depistat un atelaj hipo, încărcat cu fier, în care se aflau două persoane cu vârstele de 71, respectiv 83 de ani, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire, conducătorul atelajului neconformându-se.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Doi tineri de 19 şi 23 de ani au fost reţinuţi pentru furt calificat.

[Sursa foto: PixaBay]

Astfel, polițiștii au urmărit atelajul în cauză până în zona de domiciliu a persoanelor bănuite de comiterea faptei, care aveau un comportament recalcitrant, motiv pentru care au fost imobilizate și încătușate, iar ulterior conduse la sediul poliției în vederea audierii.

Din verificări, a reieșit că fierul din atelaj ar fi fost sustras dintr-o zonă a unei sere dezafectate”, conform comunicatului IPJ Prahova.

În cauza, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Doi tineri de 19 şi 23 de ani au fost reţinuţi pentru furt calificat

Pe 28 iunie, polițiștii din cadrul Secției numărul 4 Poliției Rurală Adjud au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Păunești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii din cadrul Inspectoratul Județean Vrancea au fost sesizați în luna iunie 2023, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras în repetate rânduri diferite bunuri din locuințe și din societăți comerciale de pe raza localităților Homocea și Ruginești.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește și: Incredibil! Doi români și-au cumpărat telefoane noi din banii furați de la o femeie

În urma percheziţiilor efectuate, s-a reuşit administrarea probatoriului faţă de un tânăr în vârstă de 23 din oraşul Panciu şi faţă de un tânăr, de 19 ani, din comuna Păuneşti, fiind totodată descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri ce privesc activitate infracţională a persoanelor bănuite. De asemenea, s-a stabilit că tânărul de 23 de ani se afla sub măsura controlului judiciar, cei doi fiind totodată bănuiţi şi de săvârşirea altor trei fapte de furt, în perioada mai-iunie 2023, pe raza judeţelor Galaţi şi Bacău.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI