Accidentul s-a produs joi dimineața, în localitatea Văleni, județul Mureș, pe DN13. Patru autovehicule au fost implicate în accident.

Citeste si: Un bărbat din Argeș a călcat cu roata maşinii un poliţist şi l-a acroşat cu autoturismul pe altul. Bărbatul a fost reținut

„Astăzi, pe DN13 E60, km 153+470, în localitatea Văleni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule.

În urma accidentului, a rezultat rănirea a doi bărbaţi, de 35 şi 44 de ani, din Braşov. Aceştia au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ."

Citeste si: O autospecială SMURD a fost lovită de tren

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.
Circulația a fost reluată după aproximativ două ore.

Citeste si: Grav accident rutier pe DN5. Un autotren încărcat cu ulei comestibil s-a răsturnat

Accident grav pe sensul de mers Giurgiu-București

Un alt accident rutier   a avut loc în urmă cu puțin timp, pe sensul de mers Giurgiu-București. Evenimentul nefast a avut loc între localitățile Uzunu și Plopșoru.

Au fost implicate un autotren, încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară și un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto.

Citeste si:  O șoferiță a făcut prăpăd pe o șosea din Satu Mare. A spulberat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv o țeavă de gaze

Autoritățile au transmis că în urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Cele două autoturisme au fost scoase în afara părții carosabile.

Potrivit pompierilor giurgiuveni, au fost implicate două autotrenuri, încărcate cu ulei comestibil, o autoutilitară și un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto.

Citeste si: Tragedie în Bihor. Un băiețel de 3 ani a fost zdrobit de un autoturism


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si