Close sidebar
Close sidebar

Doi refugiati sirieni ajunsi in Romania au fost socati cand au aflat ca trebuie sa dea spaga in spital: "Trebuie sa dai bani si in stanga si in dreapta"

Doi refugiati sirieni care au ajuns in Romania au declarat au fost socati sa descopere ca trebuie sa dai spaga in orice spital din tara noastra.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea lor de viata e impresionanta. Au fugit din propria tara in speranta unei vieti mai linistite. A stat cateva luni in tabere de refugiati, iar anul trecut a ajuns in Romania.

Tanarul este licentiat in contabilitate in Siria si era in ultimul an la Drept la o Facultate din Liban. Sotia lui este si ea licentiata in drept.  Acum, Wassim lucreaza ca mecanic pentru a-si putea intretine sotia si copilul.

A povestit pentru Digi24 ca a fost socat a vada ca a fost nevoit sa dea spaga in spitalele din Romania.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cand am intrat in spital... Trebuie sa dai bani si in stanga si in dreapta. Nu lucreaza nimeni fara sa dai bani! La noi, dupa ce naste sotia, este obiceiul ca tatal sa aduca ceva dulce tuturor, dar nu bani ca sa faca treaba”, spune Wassim Mareshli.

„Copilul meu are sase luni acum si inca nu a facut vaccinul de doua si de patru luni”, spune Nour Barkoumi, sotia lui.

In tara noastra au ajuns peste 560 de refugiati, in ultimul an, transferati din tabere din Italia si Grecia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI