Cei doi bărbați au fost surprinși în prima zi a acestui an împingând un autoturism care rămăsese, aparent, fără combustibil, în încercarea de a-l muta de pe carosabil.

Un alt participant la trafic a semnalat imediat poliția autostrăzii, care i-a identificat pe aventurieri, realizând că este vorba de doi cetățeni români, ,,puternic alcoolizați", după cum relatează presa germană.

Dintre cei doi bărbați, niciunul nu deținea permis de conducere.

În schimb, cei doi s-au acuzat reciproc în fața oamenilor legii că ,,celălalt" ar fi șoferul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Bihor și-a pus capăt zilelor după ce a pierdut toți banii la jocuri de noroc, în Germania

Suspecții au crezut că medicul care le-a luat sânge vrea să-i vaccineze

Amândoi au fost testați cu aparatul etilotest, relevând că aveau o concentrație alcoolică în aerul expirat de 2,5 la mie. Astfel, polițiștii germani au decis să li se recolteze probe de sânge.

Jurnaliștii germani au adăugat că cetățenii români aveau o priză atât de redusă cu realitatea, încât s-au speriat de doctorul care le-a prelevat probe de sânge, crezând că acesta a venit să-i imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2.

Cei doi români sunt cercetați în libertate, polițiștii continuând verificările în acest caz.

Citeste si: VIDEO| Aglomerație la frontierele României: este a doua zi în care oamenii se întorc în străinătate, după sărbătorile petrecute acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si