Close sidebar
Close sidebar

Doi romani au murit in Spania in urma unui accident rutier. Detalii si imagini de la fata locului

Trei persoane, printre care doi romani, si-au pierdut viata, iar alte cinci persoane au fost ranite grav intr-un accident rutier ce s-a petrecut pe o autostrada din Spania, in localitatea Azkarate.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc ieri dupa masa, in jurul orei 17:45 si au fost implicate patru masini si un TIR. Din primele cercetari, se pare ca a fost un accident in lant, produs de soferul TIR-uylui care a pierdut controlul autoturismului si a intrat pe contrasens.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi cetateni romani care au decedat sunt un barbat de 51 de ani, iar cel de-al doilea nu a fost identificat. Printre raniti se mai numara un cetatean roman de 20 de ani care a fost transportat in stare grava la spital.

Al treilea barbat decedat este un spaniol de 41 de ani care se indrepta spre casa dupa ce a iesit de la munca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI