Un șofer de TIR român i-a prins la furat pe doi conaționali care i-au „găsit” bicicleta „dezlegată” pe o stradă din Paris. Hoții s-au scuzat că nu au furat-o, apoi au devenit agresivi. 

Au spus că au găsit bicicleta pe stradă

Proprietarul bicicletei a înregistrat video tot momentul și l-a postat pe Tik-Tok. Hoții aveau o camionetă plină cu fiare și alte lucruri, probabil furate.

Când a văzut că şi bărbatul păgubit vorbeşte româna, femeia care a fost complice la furt l-a rugat pe şofer să se liniştească punând seama pe faptul că şi ei sunt conaţionali de-ai lui şi s-ar putea înţelege pentru a rezolva problema, dar ulterior a devenit agresivă.

Citeste si: O companie din Germania a ales România pentru o investiție uriașă. Nicolae Ciucă a făcut anunțul

Traşi la răspundere pentru fapta lor, cei doi români care au urcat vehiculul într-o camionetă au spus că de fapt au găsit bicicleta pe stradă şi nu ar fi furat-o.

Citeste si: Când începe Evaluarea Națională 2022? Emoții mari pentru elevi și părinți

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ulterior au încercat să îl înduplece pe bărbat spunându-le că nu şi-au dat seama de fapta lor, dar mai ales de faptul că bicicleta este a unui român.

Bătaie cu sticle sparte în Italia

Mai mulți români și bulgari s-au tăiat cu sticle sparte lângă o biserică din Italia. O adevărată luptă a fost purtată de ambele tabere chiar sub privirile îngrozite ale trecătorilor. 

Oamenii care au asistat la violențe au povestit că bătăușii aruncau cu mese și cu scaune și că o baltă mare de sânge se formase lângă lăcașul de cult.

Citeste si: Restricții de circulație în București weekend-ul acesta. Vezi care sunt zonele vizate și care sunt rutele alternative

Potrivit declarațiilor martorilor, mai mulți cetățeni bulgari sărbătoreau o zi de naștere când trei cetățeni români, care nu fuseseră invitați, au intrat printre mese și au întrerupt toasturile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Unul dintre patroni a fost grav rănit la gât, după ce a fost tăiat cu o sticlă spartă. Alți doi bărbați au fost răniți ușor. O baltă imensă de sânge apăruse la locul agresiunilor.

Citeste si: Accident tragic în Italia. Un român de 18 ani a murit iar iubita sa se zbate între viață și moarte

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost analizate de polițiști care i-au identificat pe bătăuși. Trei bulgari sunt în arest la domiciliu și un român este în arest preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si