Unul dintre romani, in varsta de 23 de ani, a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, a decis Curtea de Apel din Roma la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit Evz.

Totul a inceput in primavara anului 2015, cand politistii au descoperit cadavrul lui Mario Pegoretti intr-un parc de la periferia Romei. Acesta era dezbracat de la brau in jos si avea tot corpul acoperit de lovituri.

Victima era un cunoscut hairstilist si make-up artist din Europa si America, mai ales in lumea filmului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dupa ce acest caz a fost mediatizat intens si cunoscut de toata Italia, la sediul politiei a venit un roman, Vlad Florin Liviu Axente, care avea atunci 22 de ani. La scurt timp a fost prins si complicele sau, un roman de 18 ani, care abia fusese eliberat din inchisoare, unde a stat pentru talharirea unui alt cetateab, scrie sursa citata.

Anchetatorii au aflat despre cei doi criminali ca acestia agatau persoane pe internet si ii duceau in parcul respectiv pentru a desfasura acte sexuale.

Apoi, ii jefuiau si fugeau, avand siguranta ca acestora le-ar fi prea frica sa spuna ceva. Pe Mario Pegoretti, insa, au incercat sa-l jefuiasca, dar acesta s-a opus si a fost omorat.
In cele din urma, romanul de 18 ani s-a spanzurat in celula in care a fost inchis, iar celalalt a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce si-a recunoscut faptele.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si