Un bărbat a fost găsit în apartamentul său din Modena, doar în lenjerie intimă, cu mâinile și picioarele legate. Anchetatorii au crezut că este varianta unui joc erotic, însă au luat în calcul și varianta unui jaf. Ulterior, autoturismul lui a fost găsit abandonat.  

La aproape două luni de la crimă, întrebările au rămas aceleași, iar anchetatorii încearcă să identifice un suspect.  

Citește și: Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 19 ani, înjunghiat de propria iubită

Autopsia a arătat că Alessandro a murit prin asfixiere. Cercetările se concentraseră, evident, pe ultimele ore din viaţa victimei și, mai ales, pe ultimele persoane care îl văzuseră în viață. În plus, i-au fost verificate şi reţelele de socializare, telefonul şi aplicaţiile de daiting. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul ar fi vorbit la telefon cu un prieten până la ora 19, iar din senin a încetat să mai răspundă la telefon. Acesta a fost găsit în apartament, fără suflare și legat. 

Citește și: Moarte cumplită pentru un tânăr. A fost bătut cu un picior de scaun și strangulat cu o pereche de dresuri de iubita sa, o cântăreață cunoscută

Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 19 ani, înjunghiat de propria iubită

Un tânăr în vârstă de 19 ani s-a stins în chinuri groaznice după ce a fost înjunghiat de iubita lui de 24 de ani. Băiatul trăia un adevărat calvar alături de aceasta. Apropiații o descriu pe tânără ca fiind  abuzivă,  iar băiatului i-a fost rușine să ceară ajutor autorităților din Anglia. 

Asasina este Kamila Ahmad, în vârstă de 24 de ani, din Mitcham. Aceasta l-a înjunghiat fără milăpe iubitul ei în vârstă de 19 ani, Tai O’Donnell din Croydon, pe 3 martie 2021. 

Citește și: Jurnalist ucis în faţa locuinței sale. Doi suspecți au fost arestați de poliție

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Deși a susținut că a fost în legitimă apărare, instanța a condamnat-o la începutul acestei luni la minimum de 23 de ani de închisoare. Autoritățile susțin că  tânărul a fost lăsat să sângereze  până la moarte pe un fotoliu. 

„L-am văzut stresat. Dar am presupus greșit că era doar o relație toxică banală. Nu era nimic neobișnuit la asta. Dar era abuz serios. Fiul meu nu a vrut să moară. Tai nu era un băiat timid. Avea un spirit puternic. Niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că va ajunge într-o situația ca asta. Era un băiat tânăr, popular, nu a vrut să fie văzut ca cineva care era terorizat de o fată.

Îi era rușine”, a spus mama băiatului.

Citește și: Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost găsit decedat în Lacul Bicaz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si