Cei doi bărbați au fost condamnați de Tribunalul București la o pedeapsă privativă de libertate de 13 ani, în cazul bărbatului de 41 de ani și de 9 ani, în cazul bărbatului de 32 de ani, pentru săvârșirea, pe teritoriul Irlandei, a infracțiunii de omor.

Doi români urmăriți pentru omor pe teritoriul Irlandei, prinși de către polițiștii nemțeni

În urma investigațiilor proprii și a schimbului de date și informații realizat între polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Săbăoani și Ștefan cel Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, la data de 21 februarie a.c., cei doi bărbați au fost depistați în localitatea Tupilați.

Citește și: Rebecca a fugit din casa surorii sale și nu s-a mai întors. Dispărută de 4 ani și fără a da vreun semn, părinții săi speră ca tânăra să fie în viață

Cei doi bărbați în vârstă de 41, respectiv 32 de ani au fost conduși la Penitenciarul Bacău.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un tânăr din Caraș-Severin a fost reținut după ce ar fi agresat o femeie și i-ar fi sustras telefon

Bărbatul din Caraș-Severin a ameninţat o femeie cu un cuţit, a lovit-o cu pumnul în faţă şi i-a sustras telefonul. Acesta a fost reţinut.

Citește și: EXCLUSIV: Eliberarea lui Carmen Bejan, explicată de un avocat/ ”Nu există garanții de punere a unei astfel de persoane în libertate, trebuie garanții suplimentare”

Agresorul este un tânăr în vârstă de 20 de ani și a fost reținut de către polițiști în municipiul Caransebeș.

Un tânăr din Caraș-Severin a fost reținut după ce ar fi agresat o femeie și i-ar fi sustras telefon

În cursul zilei de astăzi, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat de 20 de ani din comuna Grădinari, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Citește și: De nedescris: Un tată din Vaslui și-a violat timp de patru ani fetița de 12 ani

Ieri dimineaţă, la ora 05.35, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în timp ce se afla pe bulevardul Republicii din Reşiţa, o femeie de 32 de ani a fost ameninţată cu un cuţit, fără a fi tăiată, şi lovită cu pumnul în zona feţei de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil şi a fugit ”, a transmis, marţi seară, IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul a fost identificat de polițiști

Tânărul va fi adus, astăzi, în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, pentru dispunerea de măsuri legale.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Moarte învăluită în mister în Capitală. Un bărbat a fost găsit fără suflare pe stradă în Ferentari

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si