Close sidebar
Close sidebar

Doi romani vanzatori la McDonald's sunt acum afaceristi de succes in Germania! Incredibil din ce fac bani!

Un cuplu de romani plecat la munca in Germania au ajuns acum afaceristi prosperi! Incredibil din ce fac bani

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Liliana si Daniel Draghita au plecat din tara in urma cu 7 ani cu dorinta de a-si face o viata in alta tara. Au ales Germania, unde initial s-au angajat la McDonald's.

"Am reusit sa ajungem printr-o agentie la un restaurant McDonald's din Penzberg, la 60 de kilometri de Munchen. Pe atunci, in 2011, era unul dintre putinele domenii in care puteai munci legal in Germania, ca roman. A fost o perioada foarte grea, munceam enorm si eu si Liliana, dar nu ne-am dat batuti. Stiam pentru ce am venit aici si ne-am inteles sa ne scoatem din vocabular cuvintele "nu pot”. Si oricat de greu ne-a fost, nu am renuntat”, a povestit Daniel pentru Adevarul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Dupa doar un an, cu economiile facute si un mic credit, Daniel si-a luat o dubita. "Intr-o prima faza lucram ca persoana fizica si ma ocupam cu distributia ziarelor si revistelor in zona Bavariei.

Munceam si acum mult, dar deja lucrurile incepeau sa se miste. Cu timpul ne-am extins, am cumparat cateva camioane si am devenit un fel de SRL. Si am reusit chiar sa prindem un contract cu Audi si Volkswagen pentru a le transporta piesele auto”, a spus Daniel.

Si cum banii veneau, tanarul s-a gandit ca ar putea sa incerce sa faca ceva si in domeniul care-l pasiona de mult timp: designul.

Asa ca a inceput sa deseneze primele modele de pantofi. Si-a deschis si un atelier, o mica fabricuta unde face la comanda pantofi si sandale de dama. A fost surprins sa vada cat succes au pantofii sai.
Citeste continuarea povestii cuplului Draghita pe Adevarul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI