Close sidebar
Close sidebar

Doi soti din Craiova, infectati cu antrax. Cei doi au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”

Doi craioveni, sot si sotie, se afla internati la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Craiova, dupa ce analizele de laborator au aratat ca acestia sunt infectati cu antrax. Cei doi locuiesc intr-un cartier de la marginea Craiovei si au in gospodarie mai multe animale, la locuinta acestora urmând sa se faca o ancheta epidemiologica.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul si femeia s-au prezentat, pe 4 august, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova cu mai multe leziuni la mâini, ei fiind internati. Medicii au suspectat ca in cazul celor doi este vorba despre antrax.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Le-au fost prelevate probe, iar rezultatele de laborator au confirmat pe 8 august ca cei doi pacienti prezinta bacilul atrax. Au fost transferati la Spitalul de Boli Infectioase, unde urmeaza tratament corespunzator”, a declarat, pentru News.ro, Stefan Popescu, purtatorul de cuvânt al Directiei de Sanatate Publica Dolj.

El a precizat ca cei doi s-au imbolnavit in urma contactului cu animalele din gospodarie, urmand ca la locuinta acestora sa fie facuta o ancheta epidemiologica.
Cele doua cazuri de imbolnavire cu antrax au fost aduse la cunostinta specialistilor Directiei Sanitar Veterinare Dolj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI