Close sidebar
Close sidebar

Doi soti din Tighina, gasiti morti intr-o fantana. Politistii au privit cu atentie trupurile lor si au inlemnit. Doar in filmele de groaza mai vezi asa ceva

Doi soti, in varsta de 60 si 64 de ani, din orasul Tighina, Republica Moldova, au fost gasiti fara suflare intr-o fantana in zona plajei raului Nistru. Cuplul a fost dat disparut pe 3 mai.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se banuieste ca sotii au fost impuscati de catre persoana care inchiria de la ei o incapere, transmite IPN.

Presa din regiune scrie ca despre disparitia celor doi soti a anuntat fiul acestora. Dupa numeroase cautari, in noaptea de 8 spre 9 mai, corpurile neinsufletite ale batranilor au fost depistate cu semne vizibile de moarte violenta, iar recuperarea acestora din fantana a durat pana dimineata.

Citeste si: Iulia Albu, reacție dură la mărturia iubitului Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs: "Este îngrozitor. Această declarație însă mă sperie.''- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

S-a stabilit ca cei doi au fost omorati in seara de 2 mai, intr-un imobil care le apartinea sotilor de aproximativ zece ani. Mai intai a fost omorata femeia, apoi si sotul ei. Faptasul a incercat sa ascunda urmele crimei, scapand de cadavre si de arma.

Suspectul a fost retinut, iar pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal, pentru omor deosebit de grav, scrie evzmd.md.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI