Close sidebar
Close sidebar

Doi soti din Vaslui au fost ucisi de un tanar de 28 de ani, care i-a lovit cu coasa, furca si sapa. Totul s-a intamplat la cateva ore dupa ce politia l-a amendat pe criminal pentru ca facea scandal

Doi soti de 66 si 71 de ani, din localitatea vasluiana Draxeni, au fost omorati in propria locuinta de catre un tanar de 28 de ani, care i-a lovit cu o coasa, o furca si o sapa pana cand uneltele agricole s-au rupt, crima petrecandu-se dupa ce Politia il amendase pe autor pentru tulburarea linistii publice.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor cercetari ale Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, tanarul de 28 de ani i-a omorat pe cei doi soti, vecini cu acesta, din cauza unor conflicte mai vechi dintre familia sa si victime.

Intr-o prima faza, Ionut Feraru a inceput sa-i ameninte cu moartea pe femeia de 66 de ani si pe barbatul de 71 de ani, incercand sa intre in curtea lor pe poarta principala, care, insa, era incuiata. Intrucat nu a reusit acest lucru, sustin anchetatorii, tanarul a revenit in curte si a rupt o portiune din gardul comun, dupa care s-a dus dupa o coasa aflata intr-o magazie.

Intre timp, tatal sau s-a urcat pe dealul din spatele casei, acolo unde avea semnal la telefon, si a sunat la numarul de urgenta 112, afirmand ca fiul sau face scandal. Echipajul de politie deplasat in Draxeni l-a amendat pe tanar pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa care agentii au parasit satul.

Ulterior, Ionut Feraru a luat coasa din magazie si a intrat in locuinta celor doi vecini, pe care a inceput sa-i loveasca pana cand a rupt unealta agricola. In consecinta, sustin anchetatorii, tanarul a revenit in curtea locuintei sale si a luat o furca, rupand-o si pe aceasta in timp ce-s batea vecinii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In cele din urma, Ionut Feraru a pus mana si pe o sapa din curtea celor doi soti, cu care i-a lovit pana cand s-a rupt si aceasta.

Dupa ce si-a lasat vecinii intr-o balta de sange, tanarul s-a dus la un frate de-al sau, care locuieste in acelasi sat, spunandu-i ca si-a omorat vecinii.

Barbatul nu l-a crezut, pe motiv ca Ionut Feraru era baut, trimitandu-l sa se culce intr-una din camerele locuintei.

Miercuri dimineata, cand s-a trezit, autorul celor doua crime s-a dezbracat de hainele pline de sange si le-a dat fratelui sau, spunandu-i sa le predea anchetatorilor atunci cand vor veni sa-l caute.

Ulterior, Ionut Feraru a fugit pe un camp din apropierea satului, unde a fost prins de catre politistii chemati de catre fratele sau.

”Din pacate, pana la aceasta ora, autorul crimelor nu a putut fi audiat din cauza starii avansate de ebrietate in care se afla. Dupa ce se va putea comunica cu el, vor fi dispuse masurile legale ce se impun in acest caz”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Recidivist dupa ce a facut un an si jumatate de inchisoare pentru ca si-a agresat sotia, Ionut Feraru va fi cercetat de catre procurori pentru omor calificat si violare de domiciliu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI