Doi turiști din Republica Moldova au trăit o sperietură de zile mari după ce au fost atacați de un urs. Cuplul se plimba prin Slănic Moldova împreună cu alți vizitatori când, din senin, oamenii s-au trezit cu animalul sălbatic lângă ei.

Atacul nu a durat mult, pentru că ursul s-a îndepărtat în scurt timp, fiind alungat de zgomotele pe care le-au făcut oamenii din zonă. Totuși, animalul sălbatic a reușit să îi rănească pe cei doi soți.

Citește și: Cod galben de vijelii și ploi torențiale în mai multe județe din România! Harta zonelor vizate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

atac urs, ursi romania, slanic moldova

ISU Bacău, mesaj RO-Alert pentru turiști și localnici

Jandarmii din Bacău au fost alertați de oamenii din zonă, care au apelat 112 imediat cum au văzut ursul. Autoritățile au descoperit că cei doi soți, în vârstă de 27 și 24 de ani, au fost răniți. Turiștii au fost preluați de un echipaj medical și transportați la UPU Onești.

Chiar dacă ursul a plecat, jandarmii au rămas în zonă și patrulează pentru a se asigura că pericolul a trecut.

Cu această ocazie, ISU Bacău a transmis un mesaj Ro-Alert prin care i-a avertizat pe oamenii din zonă de pericolul apariției urșilor. Jandarmii îi îndeamnă atât pe turiști, cât și pe localnici, să apeleze 112 imediat cum văd animale sălbatice în zona localităților.

Citește și: VIDEO Mama Robertei nici nu vrea să audă de Sebastian! De ce nu crede că e potrivit pentru fiica ei: „Nici în momentul de față nu sunt bine cu ea”

atac urs, ursi romania, slanic moldova


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si