Doi tineri care întrețineau relații sexuale în public, într-un parc din Italia, au fost filmați de camerele de supraveghere. În urma stocării imaginilor, cei doi au fost amendați de autorități  cu suma de 20.000 de euro!

Citeste si: VIDEO- Cum a arătat petrecerea exclusivistă de la Bran la care au participat miliardarii lumii

Cei doi tineri sunt logodiți

Cei doi tineri nu formează un simplu cuplu, ci sunt logodiți. El are 20 de ani, iar ea 16 ani. Cu toate acestea, o simplă plimbare în parc a dus la eliberarea poftelor animalice chiar în parcul din Italia, cei doi săvârșind acte sexuale. 

Totuși, tinerii nu s-au gândit o secundă că ar putea fi urmăriți. Cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere. Astfel, după cum a raportat Resto del Carlino din Bologna, a fost făcută o plângere pentru întreținerea relațiilor sexuale în spațiul public.

Cei doi au primit o amendă foarte mare, mai exact 10.000 de euro de persoană, scrie la Repubblica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Totul s-a petrecut în San Giorgio di Piano. Familiile tinerilor au luat legătura cu un avocat pentru a putea rezista procedurii administrative și speră ca pedeapsa celor doi îndrăgostiți să fie mișcorată, iar ca suma inițială de 20.000 de euro să fie redusă la 500 de euro.

Citeste si: Cât a costat mâncarea consumată de miliardarul Peter Thiel la un restaurant din centrul Brașovului

Bărbatul și-ar fi abuzat sexual nepoata minoră, precum și porcul, câinele și calul vecinilor

Un bunic în vârstă de 74 de ani din județul Iași a fost acuzat de agresiune sexuală și pedofilie și a fost trimis în judecată, după ce și-a abuzat nepoata vitregă și minoră, în vârstă de doar 11 ani. 

În plus,  bărbatul a agresat sexual   mai multe animale, printre care găini, un câine, un porc și calul vecinilor.

Rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a scos la iveală amănunte șocante despre bărbatul de 74 de ani, pedofil și zoofil. Bătrânul ar fi încercat de mai multe ori să-și violeze nepoata. Deși mama fetei a încercat să scoată la lumină cazul acesta și a făcut plângere la poliție încă de la prima faptă din 2019, bătrânul a fost arestat abia 3 ani mai târziu, după ce a fost prins agresând sexual o găină.

Citeste si: VIDEO- Un turist a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce a incendiat pajiștea din apropierea Crucii Caraiman


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si