Un scandal între șase tineri s-a terminat pentru doi dintre ei la spital. Cearta a început pe o stradă din Pitești. Doi tineri erau în trecere, iar ceilalți patru i-ar fi amenințat.
Bătaia dintre ei a condus și la rănirea agresorului, care a fost tăiat la mână. Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat în spate.

Citeste si: Bărbat amenințat cu pistolul după o ceartă în trafic

Echipajele medicale au preluat victima în stare critică.

„Sunt două victime, amândoi de 17 ani. Unul dintre ei prezintă o plagă la nivelul antebrațului care nu pune probleme în momentul de față, iar celălalt este cu plagă înjunghiată pe semitorace, e cu risc vital. Au venit rapid, unul după celălalt”, a declarat managerul de la Spitalul de pediatrie Pitești, Tudor Ionescu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: 16 autoturisme au fost distruse într-o parcare. Poliția a plecat pe urmele autorului

Bărbat amenințat cu pistolul după o șicanare în trafic

Un bărbat a fost amenințat cu pistolul, în cursul zilei de duminică,  pe un drum din Dolj.

Incidentul ar fi avut loc după o șicanare în trafic.

Citeste si: I-a injunghiat de 32 de ori si a fost arestat dupa 11 ani! Cum a fost posibil!

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Giurgița. Asupra lui a fost găsită  o armă neletală  cu bile și 7 cartușe. Din cercetări, a reieșit că, în timp ce bărbatul de 43 de ani, conducea un autoturism pe DJ 561 între localitățile Giurgița și Cerăt, între acesta și un alt bărbat, de 30 de ani, din

comuna Urzicuța, care conducea un autoturism în aceeași direcție de mers, a avut loc o șicanare în trafic, în urma căreia primul l-ar fi amenințat cu un pistol pe cel de-al doilea. 

Citeste si: Romanca de 42, urmarita si injunghiata mortal de un italian. "Antoaneta era o femeie foarte harnica, nu se oprea niciodata!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si