Un teribil accident rutier s-a petrecut pe DN28, la ieșire din localitatea Lacu Sărat, din județul Brăila. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar impactul puternic a ucis doi tineri. Alte șașe persoane, pasagere în mașinile implicate în accident, au fost grav rănite.

Au murit prinși între fiarele mașinii

Teribilul accident s-a petrecut la ieșire din localitatea Lacu Sărat, din județul Brăila, în seara zilei de duminică, 8 septembrie.

Potrivit informațiilor transmise de autorități, două mașini s-au ciocnit, în jurul orei 19:55, iar impactul devastator a ucis două persoane.

Citește și: VIDEO "Noi trăim o dramă" Părinții băiețelului ucis și ai fetiței care a rămas infirmă în accidentul din Pantelimon, audiați pentru prima dată! Cer ca vinovatul să plătească

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o unitate de descarcerare, patru ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La sosirea autorităților, trei persoane erau încarcerate între fiarele mașinii. Dintre acestea, medicii au fost nevoiți să constate decesul a doi bărbați. Este Vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Silistaru, și un bărbat de 34 de ani, din Brăila. Alte șase persoane, pasagere în cele două mașini, au fost duse la spital și se află în afara oricărui pericol.

Citește și: Părinții Robertei și ai lui Sebi, dezamăgiți după ce avocatul lui Vlad Pascu a declarat că cei doi erau băuți la momentul tragediei. Rezultatele necropsiei arată, de fapt, adevărul: "Nu avea alcool în sânge deloc"

În urma evenimentului a rezultat decesul unui tânăr de 24 de ani din localitatea Silistraru şi a unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Brăila. De asemenea, în urma vătămărilor suferite, şase pasageri din cele două vehicule au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, între care o victimă care a fost descarcerată și resuscitată,  se arată în comunicatul transmis de IPJ Brăila.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate cauzele în care s-a petrecut tragedia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si