Potrivit IGPR, polițiștii au fost sesizați marți de un bărbat, prin apel la 112, cu privire la faptul că două persoane necunoscute au intrat în casă și ar fi furat suma de 42.000 de euro și 64.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că fapta s-a petrecut în jurul orei 8.30. Victima, un bărbat de 54 de ani, povestește cum tinerii au intrat în casă cu ajutorul unei chei adevărate găsite într-un dulap de pe terasă.

Citeste si: Tânăr de 17 ani, suspectat că ar fi tâlhărit trei femei pe stradă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Miercuri, în județul Timiș, polițiștii au oprit în trafic o mașină cu care s-ar fi deplasat persoanele bănuite de acest furt.
Cei doi bărbați din mașină, ambii din Cluj, în vârstă de 20 și 28 de ani, au fost duși la sediul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, iar, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea lor pentru 24 de ore.

Citeste si: Un bărbat a fost jefuit de două prostituate. Românul a rămas fără 3.500 de euro

 

Un român a fost jefuit de două prostituate

Un român a fost jefuit de două prostituate într-un hotel din Roma. Bărbatul a rămas fără 3.500 de euro.

Deși a vrut doar să se distreze, această distracție „l-a costat” 3.500 de euro. Întâmplarea s-a derulat într-un hotel din Roma, Italia. Bărbatul plecase la Roma pentru afaceri, iar seara a chemat în camera de hotel două escorte. 

Citeste si: Peste 50.000 de euro, furați din mașina unei familii de refugiați ucraineni, în centrul Timișoarei

Cele două prostituate erau tot românce. Ele au furat 3.500 de euro de la bărbat și au plecat. Victima este un român în vârstă de 40 de ani, care le-a așteptat pe cele două femei în camera de hotel, însă nu s-ar fi gândit la un asemenea deznodământ.

Citește si:  Atenție mare la ATM. Dacă faci acest lucru, o să-ți dispară banii din bancomat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si