Mașina a lovit mai multe capete de pod, a retezat un pom, după care a trecut printr-un gard și s-a răsturnat până aproape de peretele unei case. Resturi din autoturism s-au împrăștiat pe o rază de câțiva zeci de metri.

Accidentul teribil s-a produs în jurul orei 3 dimineața, în zona localității Grăjdana, pe un drum județean cu multe curbe. Victimele sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 45 de ani, din comuna Tisău, care se întorceau acasă după o distracție într-un club din municipiul Buzău.

La un moment dat, șoferul autoturismului BMW cu volan pe dreapta a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe sensul opus de mers și, după coliziunea cu mai multe capete de pod și un copac marginal, a fost proiectat într-o curte. Zgomotul produs de accident a scos multă lume din case.

În cei aproape 50 de metri parcurși după impactul cu primul podeț, autoturismul s-a dezmembrat iar resturi din caroserie s-au împrăștiat pe șosea. În urma impactului deosebit de dur, au murit pe loc șoferul, în vârstă de 28 de ani, și pasagerul din dreapta față, de 24 de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ei au fost descarcerați cu greu dintre fiarele contorsionate. Cel de-al treilea ocupant, un bărbat de 45 de ani, a fost transportat de urgență cu ambulanța către spitalul județean de urgență Buzău.

Pentru scoaterea autoturismului din curtea în care s-a răsturnat a fost nevoie de intervenția unui buldoexcavator. Casa în peretele căruia s-a oprit BMW-ul este nelocuită. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Substanță susceptibilă a fi cocaină, confiscată în PTF Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali de la PTF Porțile de Fier I au descoperit, cu ajutorul căinelui polițist Nabapa, ascunse într-un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, două pachete cu 425 grame de substanță de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină.

În data de 05.01.2019, în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, judeţul Mehedinţi, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetățeni români, în vârstă de 34 de ani și 35 de ani, călătorind cu autoturismul marca BMW, înmatriculat în România.
​În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului și persoanelor in cauză.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Astfel, cu ajutorul câinelui polițist Nabapa au fost descoperite ascunse, în spaţii special amenajate în zona pedalelor și în bordul autoturismului, două pachete cu substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaina, cu o masă totală de aproximativ 425 grame.

Substanța va fi trimisă spre analiza la laboratorul de specialitate, iar în cauză se efectuează cercetări de către autoritățile competente, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si