Polițiștii au fost sesizați, după ora 3,30 noaptea, prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localității Șcheia.

Citește și: O mamă și doi copii mici, răniți grav într-un accident din municipiul Suceava

Ce au descoperit la fața locului: un autoturism a intrat cu viteză într-un stâlp electric, apoi într-un gard.

Citește și: VIDEO. "Fantoma unei fetițe" care aleargă la marginea pădurii, surprinsă întâmplător de o dronă. "Este înfricoșător ce se vede"

Două persoane au decedat pe loc, iar adolescentul de la volan este rănit grav, fiind transportat la spital. 

Victimele încarcerate nu au putut fi salvate

La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, autoturismul se afla răsturnat pe cupolă, 2 victime erau inconștiente încarcerate, iar cea de-a treia victima era conștientă, în stare de soc, cu diverse fracturi, fiind preluată de către un echipaj medical SAJ.

Cele două victime au fost descarcerate și s-au aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire cei doi tineri de 15 și 21 de ani au fost declarate decedați.

Citește și: A făcut masacru după ce vecinii l-au rugat să nu mai tragă cu arma în curte, ca să poată adormi copiii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Șoferul în vârstă de 17 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copiii „Sf Maria” Iași”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Din verificările poliției a rezultat faptul că autoturismul care se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, ar fi fost sustras fără acordul proprietarului.

Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări.

Ce a transmis IPJ Iași

Redăm mai jos comunicatul transmis presei de IPJ Iași:

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localității Șcheia.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard, o persoană fiind rănită, iar alte două au decedat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul, nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Totodată, din verificări a rezultat faptul că autoturismul care se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, ar fi fost sustras fără acordul proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,ucidere din culpă”, ,,furt în scop de folosință” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Cercetările continuă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si