Destin tragic pentru doi tineri indragostiti, el in varsta de 23 de ani si ea in varsta de 22 .Amandoi  au murit intr-un accient  de masina, la o zi dupa ce s-au logodit! Parca soarta s-a opus fericirii lor! "Sunt 2 tineri care urmau sa se casatoreasca si sunt amandoi morti. Doua vieti curmate intr-o secunda! Din nebunia unor inconstienti, teribilisti care nu judeca!", spun cei care i-au cunoscut.

Nenorocirea s-a petrecut chiar  in a doua zi de Craciun! Aseara, cei doi logodnici impreuna cu parintii si fratele tanarului  se aflau in masina si se pregateau sa plece de acasa. "Erau aici parcati si se pregateau sa iasa, sa plece catre Ineu. Au lasat-o o masina sa treaca si cica pe a doua masina nu au mai vazut-o. Cand a intors, ala a intrat in el cu vreo 200 km/h si l-a facut praf!", spun cei care au vazut accidentul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei doi logodnici au murit pe loc!  Masina in care  se aflau  cei doi tineri si rudele lor   a fost aproape pulverizata. "La unitatea de primiri urgente au fost aduse 6 persoane din accidentul rutier, toate victimele stabile hemodinamic si respirator .In functie de gravitatea leziunilor se va stabili cate raman internate.", spun medicii.

Politistii vor incerca sa stabileasca cu exactitate cum s-a itamplat tragedia.
Cert este ca  acum, in toiul sarbatorilor, familia celor doi logodnici va trebui sa se pregateasca de inmormantare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si