Doi tineri au plonjat cu mașina în apele unui canal hidroenergetic, însă au reușit să se salveze miraculos. Acum patru ani, nouă persoane și-au pierdut viața în același loc.

Citeste si: Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

Două persoane se aflau în autoturism

„Din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, se deplasa în localitatea Vaduri, comuna Alexandru cel Bun, a plonjat în

canalul de aducţiune al hidrocentralei Stejaru“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Citeste si: O altă tragedie a avut loc pe o stradă din Neamț. Două persoane au murit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conducătorul auto se afla în autoturism cu o tânără de 18 ani. Acesta nu consumase alcool. Zona este una periculoasă, asta pentru că apa are adâncime de câțiva metri, iar uneori este imposibil de înotat din cauza curenților.

Un accident grav s-a petrecut în 2018, în același loc, atunci când șapte persoane au fost identificate decedate în râu. Acestgea au vârstele cuprinse între 17 și 45 de ani.

O altă tragedie a avut loc pe o stradă din Neamț. Două persoane au murit

Un nou accident rutier a avut loc pe drumurile din Neamț. Impact frontal între două autoturisme. La nici câteva zile de la un tragic accident, un alt accident a avut loc pe Drumul Național 15C, Piatra Neamț-Târgu Neamț, în localitatea Dobreni. 

O femeie a fost rănită grav, iar două persoane au decedat.

Citeste si:  Accident feroviar în Teleorman. O femeie a murit pe loc

„În timp ce un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Braşov,  conducea un autoturism  ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un  bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamţ, care circula din sens opus“, a transmis Poliţia Neamţ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si