Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri, bănuiți de trafic de droguri de mare risc, prinși în flagrant delict, în Oradea

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Elena Tasca,

În urma reținerii, aceștia au fost arestați preventiv pentru 24 de ore.

[Sursa foto: DIICOT/Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tinerii de 23 de ani, respectiv de 27 de ani au fost prinși în flagrant delict de polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și de procurorii D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Oradea. În urma reținerii, aceștia au fost arestați preventiv pentru 24 de ore.

Suspectați de trafic de droguri, prinși în flagrant delict

În municipiul Oradea, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Oradea, au prins în flagrant delict un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 47 de grame de pulbere cristalizată 3CMC, identificat ca fiind drog de mare risc.

De asemenea, în autoturismul acestuia, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, alte 10 grame de astfel de substanță, porționată în pungi pregătite pentru vânzare.

La aceeași data, la locuința tânărului a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor alte 147 de grame de pulbere cristalizată 3CMC, 28.600 de lei, 200 de euro, un telefon mobil și un cântar electronic de precizie.

Ulterior, în municipiul Oradea, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, de 27 de ani, din Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul de 27 de ani, în legătură cu care există suspiciunea că i-ar fi furnizat drogurile tânărului de 23 de ani, a fost depistat în timp ce ar fi încercat să comercializeze 150 de grame de pulbere cristalizată 3CMC.

Ulterior, bănuitul ar fi predat polițiștilor alte 80 de grame de cannabis, pe care le deținea în locuința sa, în vederea comercializării.

Citește și: VIDEO- Un urs a speriat locuitorii din Rânca. A fost filmat de camerele de supraveghere când a intrat într-o cabană

Autoritățile continuă ancheta în cazul celor doi bărbați

Cele două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Oradea, iar, după audierea acestora, procurorul de caz a dispus măsura reținerii lor, pentru 24 de ore, fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cursul acestei zile, cei doi bănuiți vor fi prezentați la Tribunalul Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și: VIDEO- Comoară găsită în Oradea: aproape 5.000 de monede și un vas de ceramică

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI