In loc sa faca pregatiri pentru nunta, fac pregatiri pentru inmormantare. Doua familii din Bihor urmeaza sa isi ingroape copii, arsi de vii in propria locuinta. 

O fata de 25 de ani si logodnicul ei in varsta de 23 de ani, au murit asfixiati si carbonizati, in noaptea de joi spre vineri.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de ISU Crisana, in jurul orei 01:40, parintii fetei au sunat la 112, anuntand ca locuinta lor a fost cuprinsa de flacari si ca in interior exista victime.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cand pompierii militari au ajuns, focul ardea violent la etajul casei si la acoperis. "In urma actiunii de cautare, pompierii militari au gasit in holul de la etajul locuintei, doua persoane carbonizate, respectiv fiica proprietarului in varsta de 25 ani si viitorul ginere, in varsta de 23 ani", se arata in comunicatul ISU. Cel mai probabil, tinerii au fost treziti din somn de incendiul violent, au incercat sa se salveze, dar nu au mai reusit sa scape din capcana flacarilor.

De asemenea, tatal fetei a avut nevoie de ajutorul paramedicilor, avand arsuri de gradul I si II la nivelul mainilor si al toracelui.

Militarii din cadrul Sectiei de Pompieri Beius, care au intervenit la aceasta tragedie, cred ca incendiul a fost cauzat de un cos de fum deteriorat. Ei au reusit sa stinga incendiul in jurul orei 02:50, dupa ce flacarile au mai distrus 50 de metri patrati din acoperis si bunurile din doua camere aflate la etaj si casa scarii.

Sursa: eBihoreanul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si