La doar câteva ore după ce a postat clipul video pe rețelele de socializare şi a pus descrierea "Vă iau ca pe iepuri", tânărul din Gorj a fost vizitat de oamenii legii şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citește și: VIDEO- Rușii cer pedeapsa comandanţilor militari pe care îi învinovăţesc de moartea a celor 63 de recruţi mobilizaţi recent

De asemenea, în spatele gratiilor a ajuns şi iubitul surorii tânărului, cel care a filmat cu telefonul videoclipul care a ajuns pe Facebook.

Ce au transmis oamenii legii

"La data de 3 ianuarie, ora 09:00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Stoina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la aceeași dată, în intervalul 03:00-07:00, un tânăr de 24 de ani, din comuna Bustuchin a publicat pe o rețea de socializare două clipuri video, în care manipulează un pistol, executând foc în plan vertical.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că este vorba despre o armă neletală cu gaz, supusă autorizării, având destinația autoapărare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Arma și 20 de tuburi cartuș, calibru 9mm, având capsa percutată, precum și alte 7 cartușe cu gaz, având capsa nepercutată, au fost  ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Un adolescent din Vaslui a fost reținut după ce și-a atacat prietenii cu care a mers la colindat. Băiatul de 16 ani le-a furat toţi banii

Întreaga activitate infracțională s-au desfășurat la locuința surorii tânărului și a concubinului acesteia, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Bustuchin.

Din cercetări a reieșit că tinerii nu sunt autorizați pentru a purta, deține sau folosi arme letale sau neletale.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

În cursul zilei de mâine, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale", au transmis oamenii legii din Gorj în cadrul unui comunicat de presă.

Citește și: Un bărbat din Constanța a rămas fără permis după ce a condus pe contrasens, pe Autostrada A2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si