Un echipaj mobil al ofițerilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș care se afla duminică, 30 octombrie 2022 în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației doi tineri care aveau un comportament bizar.

Citeste si: Un român și un neamț au ajuns în spatele gratiilor după ce ar fi ucis un bărbat de 60 de ani

În momentul în care cei doi tineri au văzut autospeciala Poliției de Frontieră au avut o reacție ciudată, comportamentul lor a devenit mai puțin obișnuit, au grăbit pasul, după care au rupt-o la fugă pe stradă, nu înainte însă ca unul dintre ei sa scoată din buzunar două pliculețe și să le arunce pe jos.

Cei doi tineri au fost reținuti de oamenii legii

Ca urmare a acestui incident, oamenii legii au procedat la urmărirea celor doi tineri, iar la puțin timp au reușit să-i prindă. Mai exact, este vorba de doi tineri în vârstă de 25, respectiv 36 de ani din județul Maramureș.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: Un șofer a fost prins cu o concentraţie de peste 3 la mie alcool pur în aerul respirat

Cele două pliculețe aruncate pe jos, conțineau o substanță cristalină de culoare albă, fiind vorba de aproximativ 58 de grame de substanță, posibil interzisă.

Substanța au fost ridicată de la cei doi tineri, sigilată și transmisă către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T.

– Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârșirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000.

Citeste si: Caz șocant! Un bărbat și-a vândut traficanților de carne vie fiica și soția pentru a scăpa de datorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si