Se pare că scandalul ar fi pornit de la furtul unor telefoane mobile. Oamenii legii au efectuat percheziții și au reținut în total opt agresori, pe care i-au dus la secție pentru a fi interogați referitor la incident.

Cu toate că erau loviți și aveau multiple traumatisme, cei doi tineri au reușit să ajungă pe picioarele lor la secția de Poliție și să depună plângere împotriva propriilor prieteni. Polițiștii au fost îngroziți de felul în care arătau cele două victime.

Citeste si: Descoperire macabră în Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan au fost găsiți morți în vila de lux în care locuiau

Cei opt agresori au fost arestați preventiv

Oamenii legii au pornit imediat cercetările și i-au identificat pe agresori, în foarte scurt timp. Cei opt indivizi au fost reținuți inițial pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații au decis arestarea lor preventivă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În primă instanță, s-a crezut că este vorba despre o răzbunare în stil mafiot, dar de fapt totul a pornit de la niște telefoane pe care agresorii credeau că cei doi tineri le-au furat.

În prezent, agresorii sunt cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, tâlhărie calificată, amenințare și distrugere de probe sau înscrisuri. Dacă vor fi găsiți vinovați, agresorii riscă ani grei de închisoare.

Citeste si: Explozie într-o tabără palestiniană din Liban. Mai multe persoane au fost rănite, iar altele au decedat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si