Infracțiunea de furt, pentru care cei doi tineri de 19 și 23 de ani sunt puși în acuzare, se datorează identificării obiectelor deținute de aceștia cu obiectele declarate furate. În urma perchezițiilor au fost găsite bunurile declarate furate din luna iunie.

Percheziții în Vrancea pentru mai multe denunțuri de furt de bunuri

IPJ Vrancea susține că mai mulți polițiști au efectuat percheziții domiciliare, miercuri, în județul Vrancea, pe raza localităților Homocea și Ruginești, pentru a rezolva cazurile de furt denunțate încă din luna iunie.

Citește și: UPDATE: Bărbatul a fost prins. Un deținut de la Penitenciarul Timișoara a evadat. Bărbatul era condamnat la 2 ani de închisoare pentru furt calificat

Polițiștii au realizat perchezițiile domiciliare la mai multe persoane care au comis sau sunt bănuite de comiterea infracțiunilor.

Citește și: Trei persoane acuzate de furt în Germania, prinse în București și Ilfov

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Incredibil! Doi români și-au cumpărat telefoane noi din banii furați de la o femeie

Tinerii acuzați de furt, luați prin surprindere de polițiști

În urma perchezițiilor, în casa unui tânăr de 19 ani din comuna Păunești și în casa unui tânăr de 23 de ani din orașul Panciu, au fost găsite mai multe obiecte declarate furate.

Tânărul de 23 de ani se afla sub control judiciar. Cei doi tineri sunt suspecți și pentru alte trei acte infracționale de furt desfășurate în perioada mai-iunie a acestui an, în județele Galați și Bacău.

Citește și: Un bărbat de 46 de ani din județul Brașov a fost sechestrat și tâlhărit de două tinere

Autoritățile au arestat cei doi tineri suspectați de furt calificat pentru 24 de ore și i-a reținut la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Tinerii urmează să fie duși în fața instanței de judecată în cursul zilei de azi.

Citește și: VIDEO: Un bărbat a furat bani dintr-un magazin pe care apoi i-a pierdut la păcănele

Citește și: VIDEO- Fotbaliști italieni, furați la Cluj. Ghetele jucătorilor au dispărut dintr-un vestiar de la Cluj Arena, la Campionatul European U21


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si