Potrivit presei locale, duminică noaptea, în jurul orei 22,45, o femeie din Satul Nou a anunţat la numărul de urgenţă 112 ca fiul ei în vârstă de 17 ani fusese împuşcat. Poliţia şi ambulanţa au ajuns la faţa locului şi au găsit două persoane rănite.

Citeste si: Româncă ucisă fără milă în Spania. A fost înjunghiată de mai multe ori 

Printre răniții în cap, și o fată de 17 ani

În urma investigaţiilor derulate de poliție, a rezultat că un tânăr de 19 ani, în timp ce manevra o armă de tip airsoft, cu bile ceramice, a rănit două persoane, accidental.

Ambulanţele au preluat cele două victime, un băiat de 17 ani, cu răni superficiale în zona capului şi o fată de 18 ani, cu o plagă superficială în zona feţei, conform publicației Tulcea Noastra. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Zeci de copii răpiți de la școală. Unde s-a întâmplat nenorocirea

Agresorul a tras cu pistolul "în glumă"

Agresorul ar fi tras în ceilalţi doi "în glumă" cu un pistol de tip Air Soft, cu bile de ceramică, şi le-a provocat răni la nivelul feţei şi al capului.

"Cei doi tineri răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe", a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Ioana-Maria Nanu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanţelor producerii incidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si