Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri și-au pierdut viața într-un tragic accident pe autostrada A1. Mașina a zburat prin parapet în șanț

Doi tineri, un bărbat și o femeie, au murit într-un accident cumplit care s-a produs sâmbătă seara pe autostrada A1, între Arad și Timișoara.

Sorin Negru,

Accident cumplit pe A1, între Arad și Timișoara

[Sursa foto: Special Arad]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, înainte de ora 22.00, pe autostrada A1 la ieșire din localitatea Șagu spre Nădlac.

Citește și: A murit unul dintre cei mai experimentați salvatori din România. "S-a stins după un stupid accident, a căzut de pe o scară"

Mașina a ieșit de pe șosea, a lovit parapetul și a ajuns pe câmp. Din cauza impactului foarte puternic, doi dintre cei trei pasageri au fost aruncați în afara autoturismului și nu au mai putut fi salvați.

„În această seară, în jurul orei 21:50, pe Autostrada A1, la km 531, calea 1, în zona localității Șagu, a avut loc un accident grav. Din primele cercetări, un autoturism în care se găseau 3 persoane, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, și a părăsit partea carosabilă, după ce ar fi intrat în coliziune cu parapetul.

În urma impactului, au decedat două persoane, una fiind transportată la spital”, a anunțat IPJ Arad.

Accident cumplit pe A1, între Arad și Timișoara

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, potrivit Special Arad. Au fost alocate și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți dai seama, iar 40% sunt rezistente la antibiotice- antena3.ro

Cele două victime prezentau leziuni incompatibile cu viața. Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambele în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Cea de-a treia victimă, conștientă și cooperantă a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare de către echipajul SAJ. Potrivit sursei citate, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Traficul pe autostradă a fost blocat pe un sens mai bine de o oră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI