O româncă a împărtășit pe rețelele de socializare o experiență nefericită, cu privire la o situație pe care a avut-o în timp ce se afla la Paris.

Aceasta a declarat faptul că a fost înșelată de escroci, care s-au folosit de legitimații false pentru a-i vinde bilete de o singură călătorie, la prețul biletelor valabile pentru întreaga zi.

Filmul evenimentului de la Paris

Aceasta a descris modul în care escrocii, care erau îmbărcați în uniforme și purtau legitimații false la gât, au abordat cuplul de turiști români, la automatul de bilete.

Doi turiști din România au trăit o experiență neplăcută la Paris, după ce au cumpărat bilete de metrou.

Doi turiști din România au trăit o experiență neplăcută la Paris, după ce au cumpărat bilete de metrou.

[Sursa foto: istock]

Aceștia s-au prezentat sub pretextul că îi ajută să cumpere bilete, fiindcă plata cu cardul nu merge. Cei doi au fost înșelați, cumpărând bilete de călătorie valabile pentru o singură călătorie, dar la prețul unor bilete pe o zi întreagă, potrivit Realitatea.net.

"Țeapa țepelor pe care am luat-o de cum am călcat în Paris. Și credeți-mă că m-am uitat înainte pe TikTok și pe internet să văd ce țepe se mai dau pe aici, dar pe asta nu am auzit-o la nimeni.

@danielasimon1 Paris, je nu t’aime deloc! O sa incerc sa nu imi stric vacanta pt asta dar… totul e foarte suspect.
Ne-au recomandat sa mergem la politie pt ca nici ei nu isi dau seama ce s-a intamplat. O sa vedem ce rezolvam…. #paris #thiefs #borsegiatricci #scam ♬ Bécane- A COLORS SHOW- Yamê

Vă zic eu că am pățit-o pe propria piele.

Deci am venit pe aeroportul Beauvais, de acolo am luat bus care să ne aducă până în Paris.

Și cum am ajuns în Paris ne-am dus la metrou să ne luăm bilete pe 3 zile, pe zona 1-5, că plănuiam să mergem și la Disney.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Am încercat să bifăm noi acolo la aparat, dar nu înțelegeam ce se întâmplă. Erau niște persoane în jur, în uniformă cu card de angajat la gât. Ei erau și pe drum, ne-au arătat cum să ajungem la metrou, la toți cei care veneam de la aeroport și ne tot ajutau pe rând să ne luăm bilete. Când au văzut că nu ne descurcăm, a venit un băiat la noi să ne ajute. A selectat biletele, dăm să plătim cu cardul, banii ne sunt reținuți, dar biletele numai nu vin.

Și ne spune că nu putem plăti cu card, decât dacă avem un card special pentru abonamente.

Zic că nu avem și spune că de asta sunt ei acolo, să ne ajute.

A ales din nou zonele, ne plătește cu cardul lui, ne ia biletele, ni le dă și zice: 'Voi trebuie să-mi plătiți mie cash'",

povestește românca.

Citește și: O nouă țeapă îi lasă pe români fără bani, în prag de sărbători: „Să nu dați curs niciunei solicitări venite din partea necunoscuților care vă promit marea cu sarea”

Cei doi nu au realizat că sunt păcăliți

De asemenea, tânăra spune că nu au realizat că sunt păcăliți, deoarece au procedat la fel și cu alți turiști.

"Totul s-a realizat normal, alții români înaintea noastră, alții după noi au făcut la fel. Plătim, luăm biletele, intrăm, băiatul ne bagă până la metrou, ne arată cum să urcăm, foarte de treabă.

Ne plimbăm prin Paris, și zic hai, că suntem obosiți, să luăm tot metroul spre casă, că doar avem biletele ăstea pe o zi întreagă să le folosim. Când să intrăm? Nu merg biletele, frate, nu merg!

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Mergem la informații să vedem ce se întâmplă. Se uită la noi și efectiv a spus în engleză: 'Shit!'.

Citește și: VIDEO- Țeapă la bijuteriile din aur. Protecția Consumatorului a descoperit situații unde clienții erau păcăliți la gramaj

Ne spune că am luat țeapă și că biletele sunt doar de o călătorie și sigur le-au schimbat. Pe bilete nu scrie niciun preț pe ele să nu îți dai seama. 'Eu vi le-am scanat, sunt doar de o călătorie'", mai spune românca.

De asemenea, angajatul de la metrou le-a spus că singura șansă este de a merge la poliție. Mai mult decât atât, evenimentul s-a produs sub ochii unor polițiști.

"Erau polițiști acolo, în timp ce ăștia ne ajutau. Erau doi oameni polițiști în uniformă, se plimbau și nu le-au zis nimeni nimic. Deci avem 155 de euro blocați pe card, 155 de euro dați cash. Și ne mai zice domnul că biletele nici nu trebuiau să coste atât", mai spune tânăra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si