Doliu Andra Voloș. Este doliu în familia Andrei Voloș de la „Puterea Dragostei”: „După atâția ani, Dumnezeu a hotărât...”. Focoasa brunetă a postat o poză pe contul său oficial de socializare în care arată sincere regrete pentru moartea tatălui Melisei Miao. „Am aflat cu durere în suflet de trecerea tatălui tău în lumea celor drepți. După atâția ani, Dumnezeu a hotărât să vă despartă și să pună capăt unui drum presărat de dragoste și dăruire.

Sincere condoleanțe!” se arată în mesajul postat de Andra Voloș.

doliu andra voloș de la puterea dragostei

Doliu în familia Andrei Voloș de la „Puterea Dragostei”: „După atâția ani, Dumnezeu a hotărât...”

doliu andra voloș de la puterea dragostei

Doliu Andra Voloș. Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, declaraţie surprinzătoare: L-a cucerit sau nu pe Livian?

Doliu Andra Voloș. Citeste si: Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei” împreună?! Concurenta are în sfârșit cale liberă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doliu Andra Voloș.

Citeste si: Cine este Isabela, fata care s-a iubit la hotel cu Jador de la „Puterea Dragostei”? Imagini exclusive

Doliu Andra Voloș. Melisa Miao este prietena cea mai bună a Andrei Voloș de la „Puterea Dragostei”. Cele două fete sunt ca două surori. Andra s-a refugiat acasă la prietena ei înainte și după despărțirea de Bogdan Mocanu. Tânăra a locuit o perioadă scurtă acasă la Melisa, iar acum a ales să-i fie alături în aceste momente pline de durere.

doliu andra voloș de la puterea dragostei

Doliu Andra Voloș. Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” primește lovitură după lovitură. Deși, trecea prin cea mai mare suferință a vieții ei, după despărțirea de Bogdan Mocanu, acum va trebui să-și ajute cea mai bună prietenă pentru a-și îngropa tatăl. Andra a declarat în urmă cu câteva zile că și-a dorit să moară atunci când a aflat că Bogdan Mocanu și Bia de la „Puterea Dragostei” și-au petrecut noaptea la hotel.

Doliu Andra Voloș. Citeste si: Roxana si Turcu formeaza din nou un cuplu! Iata dovada ca cei doi au mai dat o sansa relatiei lor!

Doliu Andra Voloș. În prezent, Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” sunt despărțiți. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si