Close sidebar
Close sidebar

Doliu imens în fotbal! A murit o adevărată legendă

O legendă a fotbalului s-a stins din viață. Este vorba despre un câștigător al Cupei Mondiale, care s-a făcut remarcat prin meciurile câștigate de-a lungul timpului.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Castigatorul Cupei Mondiale cu Anglia din 1966, Norbert Stiles, s-a stins din viață la varsta de 78 de ani, după o lungă suferinţă, a anunţat familia sa, citată de BBC şi Reuters.

„Nobby” Stiles a jucat fiecare minut din campania istorica a nationalei engleze de la Cupa Mondiala din 1966. El a avut un rol vital in a-l „anihila” pe Eusebio in semifinala cu Portugalia. Sir Geoff Hurst, al carui hattrick din finala cu Germania de Vest a adus trofeul mondial pentru englezi, a ramas socat la auzul vestii ca Stiles a murit, scriind pe Twitter: „Sunt foarte trist sa aud ca Nobby ne-a parasit”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mihai Gâdea este în doliu: A murit infectat cu COVID-19

Un jucător de legendă

În același timp, fotbalistul Stiles a facut parte și din echipa care aducea primul trofeu european major pentru Manchester United.

In 1968, Stiles era titular in victoria cu 4-1 a lui Manchester impotriva Benficai lui Eusebio, din finala Cupei Campionilor Europeni.

Citeste si: Doliu în lumea artistică: Un cunoscut artist a fost răpus de noul coronavirus la doar 36 de ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI