Echipa antrenată de Dalibor Destanovic se afla cu la Turneul Final B al Campionatului Național U16 masculin.

Vestea tragică a fost dată de Federația Română de Baschet

Veste extrem de tristă venită de la Focșani, locul de desfășurare a Turneului Final B al Campionatului Național U16 masculin: inima antrenorului echipei Phoenix Galați, Dalibor Destanovic, a încetat să mai bată în primul sfert al meciului pe care echipa moldavă o disputa cu Știința București”, se

arată în postare.

Citește și: Un bărbat a fost preluat inconștient de la o competiție națională de baschet

Dalibor Destanovic, un antrenor de origine sârbă, antrena în România din anul 2016.

Bărbatului i s-a făcut rău în timpul meciului ce se desfășura la o unitate școlară din Focșani, județul Vrancea. Antrenorul a fost preluat în stare inconșientă, urmând ca la spital să fie confirmat decesul acestuia.

Un boxer din Marea Britanie a murit subit la vârsta de 19 ani

Un boxer din Marea Britanie, supranumit "viitor campion mondial", a murit subit la vârsta de 19 ani.

Citește și: Caz învăluit în mister în Italia. Un deținut român a fost găsit fără suflare în celula sa

Familia lui Jude Moore, un tânăr din Bristol, a confirmat decesul neașteptat al "luptătorului cu un talent unic", care a fost găsit mort în mod tragic.

Acesta provenea din unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Marea Britanie și  a reprezentat cu mândrie Downend, Hoddesdon și echipa Angliei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- Nadia Comăneci trăiește pe picior mare! Sportiva are un palat de 400.000 de dolari în SUA

De asemenea, Jude, dublu campion național, urma să lupte la Milano în această săptămână și reprezentase echipa Three Lions la Campionatele Europene de juniori EUBC din România în 2017. 

Antrenorul principal de la Downend, Craig Turner, s-a declarat "devastat" de această pierdere și a spus că "un lider de frunte în lume s-a stins".

Citește și: Miss Univers la culturism trece printr-un coșmar chiar înainte de nuntă. Logodnicul ei, găsit mort în mașină

"Faptul că a venit din una dintre cele mai defavorizate secții din Marea Britanie pentru a face ceea ce a făcut și a realizat ceea ce a făcut este pur și simplu uimitor. Downend Boxing Club există pentru oameni ca el. Știu că Glenn și alți boxeri fantastici din zonă nu se vor supăra că spun asta, dar cred că a fost cel mai talentat copil pe care l-am văzut venind din Bristol", a spus el.

Antrenorul lui Jude, șocat de tragedie

"A fost un star absolut, de neînlocuit. Odată ce îl întâlneai, nu-l uitai niciodată. Cred că a fost unul dintre acei copii care a fost veșnic tânăr și care pur și simplu nu era menit să îmbătrânească. Una dintre amintirile mele preferate a fost atunci când a fost chemat ca înlocuitor de ultim moment pentru a boxa pentru Anglia împotriva unui boxer din SUA care era neînvins în 200 de meciuri”, a mai adăuga el.

Citește și: Daniel, un tânăr de 21 de ani, a căzut în sala de sport, a aflat că are cancer și a murit peste trei zile

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Și-a umflat pieptul, a ieșit pe "Sweet Caroline" și l-a bătut- asta și faptul că Glenn Catley a câștigat un campionat mondial sunt cele mai frumoase momente ale mele din box. Jude a trăit pentru box. A trăit și l-a respirat. Nu am mai văzut pe nimeni cu o minte atât de analitică și putea realiza statisticile tuturor campionilor la toate greutățile”, a mai precizat antrenorul.

Citește și: VIDEO. Un fotbalist de 21 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit în urma unui atac de cord

Totodată, acesta a spus devastat că băiatul a fost extraordinar și a profitat din plin de tot timpul pe care l-a avut în viață. O pagină GoFundMe a fost creată pentru a ajuta familia lui Jude cu costurile funerare, care și-a amintit de adolescent ca fiind un "tânăr de 19 ani extrem de talentat și extrem de în formă". 

Citește și: „Avea o inimă mare și îi iubea pe toți” Povestea tragică a lui Holly, fata care trebuia să fie condusă spre altar. Acum, familia sa este nevoită să o conducă pe ultimul drum

"Părinții săi, Mark și Carla, și frații săi, Ethan și Beau, nu au în prezent niciun răspuns cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu acest personaj. În timp ce nimic din ceea ce poate spune sau face cineva nu poate diminua sentimentul de pierdere pe care ei și toți cei care l-au cunoscut pe Jude îl simt, le putem arăta dragostea și sprijinul nostru printr-o donație pentru costul înmormântării", scria pe pagină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si