Close sidebar
Close sidebar

Doliu in fotbalul romanesc! A suferit un infarct, iar medicii nu l-au mai putut ajuta

Fostul antrenor al FC Bihor si Infratirea Oradea, Viorel Abrudan s-a stins din viaţa astazi. El avea 74 de ani si a suferit un infarct, in urma caruia medicii nu au mai putut face nimic ca sa-i porneasca inima. Decesul lui Viorel Abrudan vine la doar cateva saptamani dupa ce un alt antrenor al FC Bihor, Alexandru Gergely, a murit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anuntul trist a fost facut de baiatul lui Viorel Abrudan. Tanarul a postat pe Facebook o poza in care apare o lumanare si un mesaj emoţionant: „Tatal meu, Viorel Abrudan, a plecat… inmormantarea va avea loc maine, 11 mai, ora 14:00, capela cimitirului din Sintio”.

Viorel Abrudan era poreclit de jucatori „Balaurul”, datorita accentului pe care il punea in antrenamente si, mai ales, in cantonamente, pe pregatirea fizica.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

„Fotbalul se poate juca de catre cei care alearga si pun osul la minge!”, spunea regretatul antrenor, conform bihorpenet.ro.

Ca antrenor al lui FC Bihor a reusit la un moment dat nu mai puţin de sapte rezultate de 0-0 consecutive. „Nu aveam atac. Cei care ne puteau ajuta plecasera de la echipa stiam ca trebuie sa adun puncte si atunci am conceput o echipa care, daca nu poate castiga, macar sa nu piarda si sa adune acele puncte!„, a mai declarat in trecut Viorel Abrudan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI