Culai Argeşeanu, cum îi ziceau prietenii, avea 51 de ani şi se afla de mai mulţi ani în Germania. Se pare că decesul său a survenit ca urmare a unui stop cardiac.

Fostul fotbalist a fost atacant şi a jucat la Unirea Focşani la mijlocul anilor `80. Apoi a fost luat de antrenorul Gheorghe Constantin la echipa de divizie A FC Olt. După puţin timp s-a întors la echipa focşăneană.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După Revoluţia din Decembrie 1989, Argeşeanu a plecat în străinătate şi a jucat fotbal la echipe din ligile inferioare, în Germania.

”Culai Argeşeanu a făcut parte dintr-o generaţie foarte bună a fotbalului vrâncean. Avea viteză, dribling, detentă, şut cu ambele picioare. După părerea mea, Culai Argeşeanu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti produşi de Vrancea. Păcat că n-a avut şansă”, a declarat antrenorul echipei CSM Focşani 2007, Vasile Burgă, fost coleg cu Argeşeanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si