Gheorghe Hurloi, fundas central de nadejde la echipele „U” Cluj, CFR Cluj si Gloria Bistrita, a murit ieri, la varsta de 62 de ani.

Ghita Hurloi a povestit intr-un interviu pentru Sportul bistritean motivul pentru care a ales Gloria.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Eu aveam stipulat in contract obligativitatea primirii unei case in oras pentru a mai ramane la echipa. Cum acest lucru nu s-a rezolvat, am plecat gratis de la echipa. Aveam trei oferte in acea perioada, de la Baia Mare, Targu-Mures si Bistrita.

Am ales-o pe ultima dintre ele. Am semnat mai intai pe doi ani, dupa aceea pe inca doi si tot asa, am ramas pana in acest oras, care a devenit casa mea.

Gloria Bistrita se mandreste cu un record de invidiat. Timp de aproape zece ani, nu a pierdut decat un singur meci oficial pe teren propriu. Asta se intampla tocmai in perioada in care „Nea Ghita”activa pentru echipa noastra de club. intrebat de-a lungul timpului cum a fost in aceasta perioada, Hurloi spunea: „Aveam jucatori valorosi si, indiferent ce echipa venea la Bistrita, pana in minutul 30 era 3-0 pentru noi.

Se juca cu o ambitie extraordinara. Dupa aceea, mai inscriam 1-2 goluri”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si