Anunțul tragic a fost făcut chiar de clubul Petrolul, echipa pentru care Marcel Catinca a evoluat în perioada 1987 și 1993 și a bifat inclusiv partide în cupele europene.

Marcel Catinca a murit la doar 56 de ani. Acesta avea mari probleme la ficat, iar fanii petroliști strângeau fonduri în ajutorul său.

Marcel Catinca a murit, la doar 56 de ani. Tristul anunț a fost făcut chiar de Petrolul, clubul la care acesta a evoluat în perioada 1987 și 1993, în care a jucat și în cupele europene.

Acesta a avut mari probleme la ficat, iar fanii ”lupilor galbeni” strâng deja fonduri pentru el.

”O veste cumplită, la început de an, pentru familia petrolistă! Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de șase sezoane, între 1987 și 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA.

Pe această cale, FC Petrolul Ploiești își exprimă întreaga compasiune și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Odihnește-te în pace, Marcel Catinca!”, se arată pe contul de Facebook al Petrolului.

Citeste si: Descoperire macabră: trupul neînsuflețit al unui copil de 10 ani a fost găsit în trenul de aterizare al unui avion care a ajuns la Paris

Citeste si: Gigi Becali aniversează 25 de ani de la căsătoria cu Luminița. Ce secret ascunde cuplul Becali

Citeste si: Cinsprezece copii şi 13 studenţi între cele 176 de victime de la bordul avionului Boeing aparţinând companiei Ukraine International Airlines ce efectua zborul 737 PS752 prăbuşit în Iran; Zelenski îşi întrerupe vacanţa în sultanatul Oman şi ordonă o anchet

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Marcel Catinca începuse o carieră ca antrenor la grupele de juniori ale Petrolului Ploiești, apoi la echipa de seniori a celor de la CSM Ploiești.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si