Tatăl lui Nicușor Bancu a fost găsit spânzurat în propria curte. Cel care i-a descoperit trupul neînsuflețit a fost un vecin. Bărbatul s-ar fi aflat în depresie, potrivit informațiilor transmise de digisport.ro.

Tatăl lui Nicușor Bancu, găsit fără suflare în propria curte

Este tragedie în lumea fotbalului romînesc. Tatăl lui Nicușor Bancu, unul dintre cei mai cunoscuți jucători, a fost găsit fără suflare în propria curte din localitatea Crâmpoaia, județul Olt.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în această dimineață. Un vecin i-a descoperit trupul neînsuflețit.

Cristi Bancu avea 61 de ani. Potrivit aceleiași surse, în urmă cu trei ani, bărbatul a suferit un atac de cord. De atunci, acesta a început să aibă probleme cu inima și ar fi intrat în depresie.

Citește și: Ei sunt polițiștii care au murit în accidentul din Târgu Lăpuș! Rareș și Bogdan au pierit pe loc, în fiarele mașinii. Alexandra, colega tinerilor, a supraviețuit ca prin miracol

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Echipa Universitatea Craiova, a cărei capitan este Nicușor Bancu, a transmis un mesaj de solidaritate pe rețelele sociale.

"Leii" sunt alături de căpitanul lor.

"Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el", a transmis Universitatea Craiova.

Citește și: Doi polițiști au murit, iar unul este în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. Autoturismul s-a rupt în două în impact

”La data de 3 august, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si