Dumitru Tudor a murit infectat cu virusul COVID-19

Mitică „Ciorbă” (66 de ani) a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 9 martie 2021, când a și postat un mesaj pe Facebook.

„După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, a fost mesajul lui Dumitru Tudor imediat când a aflat vestea dură.

Avea plămânii afectați 70 la sută și multe probleme cardiace.

Citeste si: Turcia a învins Olanda cu 4-2 în primul meci din preliminariile pentru Mondialul din Qatar 2022

Impresarul se afla internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București, deoarece în urmă cu două săptămâni s-a testat și a primit rezultatul pozitiv al testului COVID-19. De atunci, starea de sănătate a lui s-a înrăutățit. Avea plămânii afectați în proporție de 70% și multe probleme cardiace.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dumitru Tudor, zis și ”Ciorbă”, a fost un jucător profesionist de fotbal. Acesta a jucat la echipa de fotbal Rapid, Sportul Studențesc, Progresul şi Delta Tulcea, iar după Revoluție a fost conducător la Autobuzul, Electroputere, Progresul, Rapid și Universitatea Craiova. Din păcate a fost forțat să se retragă din activitatea fotbalistică la doar 28 de ani, după ce a suferit o accidentare la genunchi.

Citeste si: Schimbări importante în meciurile de fotbal, ca urmare a unor „numeroase decizii nedrepte” luate de arbitri

Mitică ”Ciorbă” a condus echipa Rapid de două ori

Impresarul Dumitru Tudor a fost de două ori conducător și investitor la Rapid, prima dată la începutul anilor 80, iar ultima dată în 2017, când a plecat repede de la formația giuleșteană, fiind acuzat de fani că n-a investit niciun ban. Apoi a fost oficial și la Rapid, inclusiv la celebra finală a Cupei României între Petrolul și Rapid, din 1995, arbitrată, cu nenumărate controverse, de Ion Crăciunescu. Mitică Ciorbă a activat și ca președinte al ACS Berceni. Potrivit GSP, în vara lui 2017, Dumitru Tudor a vrut să investească la AFC Rapid, dar a renunțat la proiect după doar o lună.

Familia Tudor a suferit o tragedie în septembrie 2020, atunci când Mirela, fiica impresarului Dumitru Tudor a murit departe de ţară, în Franţa.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si