Este doliu la Liceul Teoretic „Grigore Antipa” din Botoșani. Un profesor laborant a încetat din viață în această dimineață, iar colegii și elevii sunt în stare de șoc.

Durere greu de descris în cuvinte pentru angajații liceului din Botoșani

Aceștia au ținut să scris un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, acolo unde l-au descris pe Lucian Surdu ca fiind un om foarte bun și atât de iubit de toată lumea.

„Este foarte greu să-ți gestionezi emoțiile și să găsești cuvintele potrivite într-un moment atât de întunecat sufletește. Bunul nostru coleg și prieten, ing. Surdu Lucian- Cristian, a trecut în neființă. A fost un om cu adevărat special, cu o disponibilitate uriașă de a fi de folos tuturor. Colegialitatea, profesionalismul, puterea de a nu spune NU nimănui, modul abil prin care reușea să se facă util, veselia, bucuria de a trăi, bunul simț- toate l-au reprezentat pe acest om bun și special”, au transmis reprezentanții liceului.

Tot ei au scris că au sperat până în ultima clipă că profesorul se va face bine, însă din păcate destinul său a fost altul.

”Dragostea lui pentru frumos, pentru oameni, pentru viață, puterea și vulcanul pe care le-a purtat mereu în suflet vor arde mereu în sufletele celor care l-au cunoscut. Oamenii buni nu mor, se cuibăresc în sufletele noastre și se transformă în amintiri.

Lucian, rămâi în neuitarea noastră! În pace să te odihnești!”, au mai scris aceștia în cele din urmă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Profesor mort Botoșani

El este Lucian Surdu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Sebastian Felecanu, cel care este acuzat că și-a aruncat iubita de la etaj! Avocata gravidă a încetat din viață la scurt timp

Elevii și apropiații lui Lucian Surdu își iau bun rămas de la acesta

Lucian Surdu a învățat la Colegiul Național Mihai Eminescu Botoșani și a studiat Inginerie chimică la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.

Mesajele de condoleanțe nu au încetat să apară pe Facebook, acolo unde cu toții au transmis mesaje de condoleanțe și au povestit frumos despre profesor.

”Un profesor apreciat și iubit de elevi, un om modest și de o înaltă ținută morală. Lucian Surdu ai părăsit prea devreme această lume, condoleanțe și putere familiei! Drum lin către îngeri prieten drag”, a scris un apropiat al acestuia.

Lucian Surdu a murit

El este Lucian Surdu.

[Sursa foto: Facebook]

”Domnul să-ți dea odihnă veșnică, domnule profesor! Ne vei lipsi enorm de mult, deja ne lipsești...”, a mai fost un alt mesaj din mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si