Solistul trupei Monkees, Peter Tork, a murit joi, la vârsta de 77 de ani, răpus de o formă rară de cancer. Fanii din întreaga lume plâng moartea lui Peter Tork, solistul trupei Monkees. Anunțul a fost făcut de sora lui, Anne Thorkelson. Cauza morții nu a fost confirmată, dar se știe că artistul fusese diagnosticat în 2009 cu o formă rară de cancer, ce i-a afectat limba.

Citeste si: S-a aflat cauza morții Denisei, copila care s-a stins în brațele bunicii

Cine a fost Peter Tork

Cu o carieră ce a debutat în anii ’60, Peter Tork a fost basistul și solistul trupei Monkeesși a fost producătorul unei emisiuni tv premiată de două ori la Emmy, „The Monkees”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Peter Tork a fost compozitorul coloanei sonore a filmului „Head”, în care au jucat Dennis Hopper, Frank Zappa și Jack Nickolson.

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre fratele lui Mirel Rădoi!"Este tot la Terapie intensivă și i se face hemodializă"

„Este adevărat că sănătatea mea a necesitat o mai mare atenție zilele acestea, dar mă simt bine. De asemenea, mă bucur de timpul acesta și îl fructific, alături de familie și prieteni, dar și făcând muzică.

În rest, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și gândurile bune. Acesta este un timp privat, așa că nu voi mai posta nimic”, postase Peter Tork recent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si