Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea artistică din România! Cântăreţul George Bunea, celebru pentru melodia Lalele, a încetat din viaţă!

Cântăreţul George Bunea s-a stins din viaţă. Artistul era cunoscut pentru şlagărul "Lalele".

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doliu în muzica românească după moartea artistului George Bunea. Interpretul cunoscut pentru melodia "Lalele" a încetat din viaţă la vârsta de 88 de ani, potrivit b1.ro. Trupul neînsufleţit va fi incinerat marţi.

În anul 1957 este angajat prin concurs la Teatrul „Constantin Tănase' unde debutează în „Concertul popoarelor' cu melodiile GRANADA – repertoriul internaţional, şi UN TELEFON – de Gelu Solomonescu, apare în filmul „Omul de lângă tine', cântă în majoritatea spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase' şi face imprimări la radio, pe disc şi apare la televiziune.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În anul 1965 a participat la Festivalul „Stelele internaţionale europene', în R.D.G., unde interpretând melodiile MICA SERENADĂ, LALELE şi PELICAN obţine premiul de popularitate.

Foto: B1

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI